Pampers luiermaten

Pampers luiermaten

Pampers luiermaten zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor je baby en ze te beschermen tegen doorlekken. Maar het is belangrijk om de pasvorm goed te krijgen!

Een weegschaal gebruiken om het gewicht van je baby te meten, is een gemakkelijke manier om de juiste Pampers-maat te vinden. Elk pakket beveelt aan welke luiermaten van Pampers het beste zijn voor elke gewichtsklasse.

Luiers voor pasgeborenen en preemies

Een pasgeborene heeft een luier nodig die goed onder de navel of navelstrengstomp past. Ze hebben ook wat extra ruimte tussen hun benen nodig. Als de luier te strak zit, kan dit schuren en irritatie veroorzaken.

Swaddlers en kruisers

Pampers Swaddlers zijn de perfecte luier voor je baby of jonge baby, met een zachte, ademende voering die de babyhuid comfortabel omhult en nattigheid wegtrekt Aanbieding-luiers.nl. De luiers worden ook geleverd met een nattigheidsindicator en een navelinkeping in de maten voor pasgeborenen en preemies om irritatie door lekken of uitbarstingen te helpen voorkomen.

Kruisers & 360 graden pasvorm

Als uw kind actief is, bieden Pampers Cruisers alle voordelen van gewone Pampers-luiers met een gemakkelijk te verwijderen elastische band in plaats van lipjes. De 360 graden pasvorm betekent dat ze iets meer rekbaar zijn dan andere Pampers-luiers en extra absorptievermogen bieden voor maximaal 12 uur bescherming.

Spatten en natte zakken

Pampers Splashers zijn speciaal gemaakt om mee te zwemmen en naar het strand te gaan, zodat je kunt genieten van familie-uitstapjes zonder je zorgen te hoeven maken over rommel! Ze zijn ontworpen om ongevallen en rotzooi tijdens het zwemmen tegen te gaan zonder zwaar te worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen die passen bij het stranddecor van uw gezin.

Informatie over dit onderwerp: Aanbieding-luiers.nl